Otrdien, 18. janvārī plkst. 20:00 LMA Studentu klubā džeza pasākumu sērijas „Joseph Willow’s Jazz Club” ietvaros viesosies pianists Viktors Ritovs un saksofonists Gints Pabērzs.

Šis būs pirmais džeza koncertu sērijas „Joseph Willow’s Jazz Club” pasākums šogad, tā pirmajā daļā kopā ar Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas džeza klases studentiem uzstāsies divi īpaši viesi, džeza nodaļas pasniedzēji – pianists Viktors Ritovs un saksofonists Gints Pabērzs. Savukārt, vakara otrajā daļā improvizēt un uz skatuves kāpt aicināts ikviens, pasākumu turpinot ar jam session.

Saksofonists Gints Pabērzs spēlē gan grupās „Time After Time” un „Sweetwaterz”, gan Rīgas saksofonu kvartetā, kā arī ir uzstājies dažādos popmūzikas un džeza mūzikas projektos. Saņēmis Lielo mūzikas balvu, kā arī daudzas citas balvas un atzinības. Tāpat Gints ir arī pieaicinātais docētājs Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas džeza mūzikas katedrā.

Viktors Ritovs ir pianists, kas specializējies džeza mūzikā, uzstājies gan kā solists, gan dažādu mūziķu grupās. Viktors koncertējis un saņēmis godalgas vairākos starptautiskos konkursos un festivālos, kā arī vadījis meistarklases gan Latvijā, gan Norvēģijā. Viktors Ritovs izglītību ieguvis Latvijas Mūzikas akadēmijā, kurā šobrīd strādā kā džeza nodaļas pieaicinātais docētājs, taču zināšanas papildinājis arī Holandes konservatorijā.

Šajā vakarā Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas džeza nodaļas studenti veidos kopīgu koncertu ar vakara viesiem, saviem pasniedzējiem un džeza mūzikas lietpratējiem – Gintu Pabērzu un Viktoru Ritovu. Taču vakara turpinājumā uz skatuves aicināts ikviens, to turpinot ar jam session.

Ieeja klubā no plkst. 19:00, skatuve no plkst. 20:00

Ieejas maksa: studentiem 1,00 Ls, ne-studentiem 2,00 Ls

Josef Willow’s Jazz Club ir:
Dāvis Jurka – saksofons;
Dāvis Bindemanis – klavieres;
Toms Poišs – bass;
Rūdolfs Dankfelds – bungas.

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*