Dandelion Wine @ Fire Bar2010. gada 10. decembrī koncertu „Fire Bar” sniegs muzikālā grupa „Dandelion Wine” no Rīgas, kas spēlē apveltītas ar īpatnējo šarmu dziesmas ar funk un jazz iezīmēm.

Grupa „Dandelion Wine”, dibināta 2005.gada februārī, savu radošo darbību uzsākusi ar vokālistes Evilenas dziesmu skicēm, kuras aranžējot, veidojies grupas skanējums, kas ietver funk un jazz stilu sintēzi. Radošais kolektīvs ir nosaukts pēc Reja Bredberija grāmatas „Pieneņu Vīns”, jo viņu dziesmas pēc noskaņas ir tikpat maigi apburošas un atver klausītāju sirdis brīnumiem.

Jau kopš grupas dibināšanas laika tās dalībnieki aktīvi piedalās dažādos projektos, konkursos un festivālos – starp viņu sasniegumiem var minēt uzvaras konkursā „MicRec Open4” 2007.gadā, konkursā „Tu esi pamanīts” 2008.gadā, viņu debijas singla atzīšanu par Radio SWH Topa Priekšnams mēneša uzvarētāju 2008.gadā. Pierādot savu talantu ikvienā projektā, 2009. un 2010. gadā grupa piedalījās arī festivālā BILDES, un 2010.gada vasarā „pienenes” pārstāvēja Latviju slavenā Igaunijas festivālā „LELLE ALTERNATIIV”.

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*